Privatlivspolitik2018-06-24T12:57:27+00:00

Privatlivspolitik

Det du skal vide om samtykke og dine persondata hos Harmonic Living

Harmonic Living
c/o Villa Blide Kursuscenter
Tvendagervej 15
2750 Ballerup
CVR 30746066

hanna@hannasnorradottir.com
Tlf. 60939302

Harmonic Living er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på hanna@hannasnorradottir.com

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, evt. firmanavn, telefonnummer

Som leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, firmanavn, telefonnummer

Når du som kunde handler med Harmonic Living bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse og kan kun tilgås af enkelte medarbejdere, der håndterer informationen. Dine oplysninger bliver aldrig solgt til, eller brugt af en tredjepart.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, køber vores ydelser, anmoder om en coaching-eller afklarings samtale eller deltager i vores foredrag eller workshops.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser).

I det omfang du selv indtaster informationerne på websitet behandles desuden: Navn og e-mail.
Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev og ved anmodning om en afklarende samtale.

Formål

Personoplysninger indsamles til følgende formål:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse
  • Udsendelse af nyhedsbrev
  • Booking af coaching og afklarende-samtaler
  • Administration af din relation til os

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af din anmodning/køb af ydelse eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til opbevaring af data tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Du har mulighed for at afmelde nyhedsbrevet i bunden af mailen med nyhedsbrevet. Dette gøres ved at trykke på linket “unsubscribe” – herefter slettes din mail fra systemet.
Du kan også sende en mail til hanna@hannasnorradottir.com hvis du ønsker at blive slettet fra systemet.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, backup, ekstern bogholder og revisor, samt leverandør til udsendelse af nyhedsbrev og til behandling af køb af workshops el. booking af aftaler. Disse bruger udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker og inkasso.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU og/eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse og har deres servere i EU.

Tredjepartsprogrammer:

Harmonic Living anvender følgende underleverandører: Billy.dk til regnskabsoplysninger, Mailchimp til udsendelse af nyhedsmails, Simplero til håndtering af indkøb i webshop, Acuity Scheduling til administration af coaching / afklarende sessioner, Pipedrive til CRM (som har flyttet deres dataservere til EU). Desuden anvender Harmonic Living Google Analytics og Facebook/Instagram som er omfattet af US-EU Privacy Shield.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside.

Klienter

Som klient i Harmonic Living kamuflerer vi alle oplysninger om dig, der kan henføre til din identitet – herunder dit navn og arbejdsplads i, når vi tager noter fra vores coaching samtaler.  Personfølsomme oplysninger, som kunne henføre til dig noteres ikke ned. Når coachingforløbene slutter bliver alle noter om dig slettet permanent fra vores computer.

Al korrespondance via mail imellem os slettes permanent fra vores mailsystem efter modtagelse/fremsendelse.