Frankrig retreat2019-08-05T20:44:17+01:00

FRANKRIG-RETREAT

– HARMONI OG BALANCE MED LIVETS TRÆ
og udflugter i katarernes gamle land

HARMONI OG BALANCE – MED FORTÆLLINGEN OM LIVETS TRÆ SOM LEDESTJERNE

Kig ind senere for datoer i efteråret 2020

 • Ønsker du et fokus på mere harmoni og balance i dit liv?
 • Ville du elske at lytte til den vise og dybe nordiske fortælling om Ask Yggdrasil (Livets Træ), danse dets symboler, synge og bruge kreativitet i din spiritualitet og selvudviklingsproces?
 • Er du draget mod området, hvor Maria Magdalena og katarerne levede i Frankrig? Ønsker du at lære af deres måde at skabe harmoni og balance i deres liv?
 • Har du brug for tid til at opleve mere ro og stilhed, hvor du kan få et afsæt til at foretage sunde ændringer i din hverdag?

Så er Frankrig-retreatet noget for dig.

Livets Træ (Ask Yggdrasil) er symbolet på den indre og den ydre balance.

For at vi kan stå oprejste som Livets Træ skal der være balance mellem ørnen, der sidder i toppen af træet (det maskuline) og slangen, som ligger og snor sig ved træets rødder (det feminine).

Når vores feminine og maskuline sider er i balance, vil vores intuition (den feminine side) lige så stille fortælle os hvad der er nødvendigt i enhver situation i vores liv. Mens vores maskuline side vil gøre os i stand til at handle på og samtidig beskytte vores intuitive fornemmelse.

Harmonien mellem disse to modsadrettede men komplimentere kræfter er nødvendige for at leve et sjælfuldt liv.

‘Katarland’ 

Vi kommer til foretage udflugter til nogle af de steder, hvor Maria Magdalena og katarerne levede. Vi kommer igennem energiarbejde, stilhed og andagt til at forbinde os med energien på disse steder og lære om hvordan de skabte harmoni og balance mellem deres maskuline og feminine sider.

HVAD SIGER TIDLIGERE KURSISTER?

“Min første spirituelle rejse til det guddommelig smukke landskab i og omkring bjerget Montsegur. Jeg oplevede kærlighed, harmoni og en helt ny dør af indsigter både i mit hjerte og i min sjæl. Af hjertet tak til Hanna.”
Karina Ørtenblad

“En eventyrlig rejse ind i dig selv, hvor du genfinder din egen renhed og uskyld dels igennem dansen men også de fantastiske kraftsteder i området. Hvis du er klar til at give slip på din tunge bagage og danse i lethed med DIN unikke fremtid, så må du ikke snyde dig selv for denne tur.”
Frank Mikkelsberg

“Beyond words! En magisk reise med dans, myter og hellige landskapet i Pyrineerne. Hanna er en fantastisk og fabelaktig feminin guide gjennom både fortellertradisjjon og Storydancing. Berikande og helende oppgaver, hvor hun er intuitiv og åpen nok til at ta imot, der magiens porter åpner sig”
Liv Johansen

“Denne rejse har været fantastisk med fællesskab, ro, nærvær, kombination af natur, kultur, spiritualitet, dans, ærlighed og kærlighed. Hanna møder hver en deltager, som det unikke menneske vi er. På denne rejse har jeg været den bedste udgave af mig selv. Jeg er dybt taknemlig!”
Christina Wind

“En magisk og transformerende rejse i et fantastisk miljø og land.”
Trinemia

“Kan anbefales! TAKK. All dansen, våre seremonier og udflugter. Enormt skelsettende – nye veivalg.”
Marit By

Udover kurset vil der være tid til gåture i området ved Montsegur. Vi kommer til at vandre cirka 5 til 15 km i stilhed nogle af dagene.
Nogle stigninger kan være besværlige, men overkommelige.

Du vil få udover dette få tid til at sidde og nyde de dejlige omgivelser, stilheden, læse, skrive eller få inspirerende snakke og hygge med de øvrige deltagere.

Giv dig selv den gave, at have fokus på at skabe harmoni og balance i dit liv.

For at vi kan være rodfaste i os selv er det vigtigt at arbejde med Livets træs tre rødder:

 • Lære af fortiden, leve i nuet og lytte til hvad der vil skabes af os i fremtiden
 • At bruge vores kundskab og viden til fælles bedste
 • Heale vores skyggesider

På dette retreat skal vi blandt andet:

 • igennem dans og ritualer fordybe os i symbolerne fra fortællingen om Livets Træ (Ask Yggdrasil)
 • arbejde med visualiseringer, for bedre at kunne integrere og overføre den oldnordiske visdom fra fortællingen og visdommen fra katarerne til vores hverdagsliv

PÅ FRANKRIG-RETREATET FÅR DU:

 • fem halvdags Storydancing workshop af høj kvalitet
 • korte aftenarrangementer hvor vi udforsker harmoni og balance i vores liv ud fra indsigter igennem myten, dans og udflugterne
 • aftenarrangementet: ”Lev bæredygtigt – 5 tips til en grønnere hverdag” for at vi den indre harmoni kan afspejle sig i det ydre
 • et lille hold med tid til den enkelte (max. 12 deltagere)
 • kursusmateriale med øvelser og playlister til brug derhjemme
 • 5 nætter på et naturskønt lille hotel
 • lækker vegetarisk mad
 • transport til og fra lufthavnen (tidspunkt annonceres senere)
 • udflugter i Katarland, hvor vi ærer stederne ved at gå i stilhed

FRANKRIG-RETREATET ER FOR DIG, SOM ØNSKER: 

 • i harmoni med dig selv, dine medmennesker og naturen
 • længes efter en helt særlig forbindelse med naturen
 • fornyet energi og måde at opretholde en afbalanceret hverdag
 • øget nærvær og velvære i hverdagen
 • at integrere kreativitet i dit liv
 • at danse dig emotionelt fri fra gamle bindinger for at (gen)finde din urkraft – din essens

HVEM KAN DELTAGE?

Retreatet henvender sig til alle voksne over 18 år, som ønsker at komme i større kontakt med større harmoni og balance i livet. Der er maks. 12 deltagere, så der er tid til den enkelte i gruppen.

Det praktiske

Hvor? Annonceres senere

Pris:
11.995 DKK ; heri er inkluderet undervisning, transport i Frankrig (også til og fra lufthavnen), samt kost og logi.  Overnatning i delt dobbeltværelse.

EARLY BIRD-pris: 10.995 DKK.
Studenter/arbejdsledig/pensionist-pris: 9.999 DKK

Tog- eller flybilletten til Toulouse køber du selv. Hvis du køber en flybillet forpligter jeg mig til at neutralisere CO2-fodaftrykket ved at plante træer i en semi-ørken i Kenya.

Bemærk: Da dette er en grupperejse for mindst ti personer, bør du vente med at købe flyrejsen til turen er endeligt bekræftet. 

Du kan søge efter flybillet her www.momondo.dk.

Tilmelding og tidsfrist

Du er velkommen til at ringe eller skrive til Hanna hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil høre mere. Tlf. 53 8 33 22 4, mail: hanna@storydancing.com

Tilmeldingsfrist: 

Din tilmelding bliver først registreret ved at du både skriver en mail til hanna@storydancing.com og betaling af et depositum på 5.000 kr. ved tilmeldingen, som ikke refunderes.  Du kan også betale i 2-3 rater mod et administrationsgebyr på 100 kr. pr. faktura.

Deltagerbegrænsning
Der er en deltagerbegrænsning på 12 personer. Vi har allerede oprettet en interesseliste for retreatet – så du skal tilmelde dig hurtigt, hvis du vil sikre din plads.

OM STORYDANCING

I Storydancing bruger vi de myter, dans, bevægelse, kreativitet og visualiseringer til at øge vores selvindsigt og få ny indsigt i hvordan vi kan bryde med fastgroede mønstre.

Myterne fortæller om det menneskelige liv. Når vi spejler os i myten, får vi stor indsigt i hvad det næste skridt er, i vores personlige udvikling.  Ved at bruge bevægelse, dans og meditative visualiseringer til at udtrykke myten på, går vi et spadestik dybere og kommer væk fra ”hovedet” og ned i ”kroppen”. Dermed har vi mulighed for, at få nogle helt nye og dybere indsigter i os selv end de gentagende overbevisninger og vanetænkning, som hovedet byder på. Eller med Albert Einsteins ord: ”Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som vi brugte til at skabe dem”. Ved at bruge fortællinger og bevægelse, bryder vi de vanlige rammer og åbner op for kontakten med vores urkraft – vores kreative impuls, hvor løsningerne ”kommer til os” som lyn fra en klar himmel.

OM KURSUSSTEDET  

Vi kommer til at bo i det lille familieejede hotel Chez Hawkins ved bjergfoden af Pyrenæerne i Frankrig ved Montsegur.

Det er stedet, som Lars Muhl har yndet at bruge til hans gralsrejser.

Se mere her.

OM UNDERVISEREN – HANNA SNORRADÓTTIR

Jeg er historiefortæller, story-danser og trivselskonsulent. Jeg er uddannet i myte-dans-ritual hos Brita Haugen, skuespilleruddannet hos Scene1 og miljøingeniør fra DTU.

“Jeg tror på, at når vi forbinder os med vores rødder i de nordiske myter – igennem dans, fortælling og kreativitet – kommer vi i kontakt med noget større end os selv. Noget som bærer os igennem både den største glæde, som vi næsten ikke tør mærke af frygt for at den er ”for god til at være sand” og den dybeste sorg og livskriser.”

Som underviser beskrives jeg som værende passioneret, nærværende, tillidsvækkende og empatisk. Jeg elsker at se mine kursister opnå dybe indsigter i deres liv og åbne op for et hjerterum, hvor en magisk forvandling kan finde sted.