OMFAVN DIN SKYGGE

– En Storydancing workshop om at blive healet i mødet med skyggegudinden Hel

  • Elsker du kun dig selv når du er stærk, smuk, sjov, kompetent og i balance?
  • Hvordan behandler du dig selv når du er sårbar, doven, irritabel, jævn og når du laver mange fejl?

Ægte selvværd handler om at omfavne og acceptere begge sider af dig selv – de såkaldte ”negative” lige så vel som de ”positive”.

Beundrer eller misunder du andre mennesker, som du anser at har mere succes, er sjovere eller mere kompetente på nogle områder? Kunne det være at de afspejler de sider af dig, som du ikke har givet næring?

Bliv hel igennem dans og fortælling.

På denne workshop vil du arbejde med symbolerne i myten om Balders nedstigning til underverdenens gudinde – Hel. Hos Hel blev Balder hel – for der kastede gudinden lys på hans mørke og lyse skyggesider.

Denne nordiske efterårsmyte er en vis fortælling om alle menneskers udviklingsvej igennem kriser nedenom og hjem til sig selv, hvorigennem vi kan blive mere autentiske og hvile i vores hjerte.

På vej til ”underverdenens gudinde – Hel”, møder vi – ligesom Balder – de skyggesider, som vi skammer os over og projicerer ud på andre og det potentiale, som vi ikke har næret – med selvkærlighedens øjne.

På workshoppen fortælles myten om Balders nedstigning til Hels rige, vi spejler os i historien igennem bevægelse og dans og integrerer den igennem visualiseringer og væren i naturen.

”At danse er rigtig sjovt og en god undskyldning for at lege som voksen og komme i kontakt med sider at sig selv, der ikke altid er plads til i hverdagen. På kurset blev jeg mindet om den skabende kraft, der findes i os mennesker. Jeg kom længere ned i kroppen (fra hoved til mave). Både den guidede opvarmning, fortællingerne, dansen og de smukke omgivelser gav mig dybere kontakt med sanserne, nuet og livsglæden. Som fortæller er Hanna kraftfuld og harmonisk – tilsat islandsk charme og temperament. Alt i alt et virkelig et godt program og en fantastisk, nærværende guidning”
Mette Sahl Larsen – projektleder på Ballerup Bibliotek

NÆSTE WORKSHOP

Lørdag den 3. november 2018 i Århus, sted annonceres senere.
Søndag den 4. november 2018 i Vejle, Filiyoga, Vardevej 263, 7100 Vejle.
Lørdag den 24. november 2018 i København, Villa Blide Kursuscenter, Tvendagervej 15, 2750 Ballerup.

Pris:

1.250 kr. inkl. moms (ekskl. forplejning)

Køb alle 4 workshops i “Find hjem i dig selv” forløbet og få 25% i rabat samt bonusmaterialer, netværk med ligesindede, lukket FB gruppe og buddy-ordning.

Tilmelding: 

Tilmeld dig eller stil spørgsmål om workshoppen/forløbet hos hanna@storydancing.com.

ANDRE DANSEWORKSHOPS
ALKYMIEN
FRA HIMMEL
TIL JORD

En workshop over Livets Træ

læs mere …
FREJAS VISDOM
HEL DIN
INDRE KVINDE

En workshop over Frejas visdom

læs mere …
SKAB DIG
DEN NORDISKE
SKABELSESMYTE

En workshop over den nordiske skabelsesmyte

læs mere …
SNEHVIDE
FRA STRESS
TIL SELVKÆRLIGHED

En workshop over Snehvide og de 7 dværge

læs mere …