HELS RIGE (OMFAVN DIN SKYGGE)

– En Storydancing workshop om at blive healet i mødet med skyggegudinden Hel

  • Elsker du kun dig selv når du er stærk, smuk, sjov, kompetent og i balance?
  • Hvordan behandler du dig selv når du er sårbar, doven, irritabel, jævn og når du laver mange fejl?
  • Beundrer eller misunder du andre mennesker, som du anser at har mere succes, er sjovere eller mere kompetente på nogle områder?
    Kunne det være at de afspejler de sider af dig, som du ikke har givet næring?

Ægte selvværd handler om at omfavne og acceptere begge sider af dig selv – de såkaldte ”negative” lige så vel som de ”positive”.

Bliv hel igennem dans og fortælling.

På denne workshop vil du arbejde med symbolerne i myten om Balders nedstigning til underverdenens gudinde – Hel. Hos Hel blev Balder hel – for der kastede gudinden lys på hans mørke og lyse skyggesider.

Denne nordiske efterårsmyte er en vis fortælling om alle menneskers udviklingsvej igennem kriser nedenom og hjem til sig selv, hvorigennem vi kan blive mere autentiske og hvile i vores hjerte.

På vej til ”underverdenens gudinde – Hel”, møder vi – ligesom Balder – de skyggesider, som vi skammer os over og projicerer ud på andre og det potentiale, som vi ikke har næret – med selvkærlighedens øjne.

På workshoppen fortælles myten om Balders nedstigning til Hels rige, vi spejler os i historien igennem bevægelse og dans og integrerer den igennem visualiseringer og væren i naturen.

Bemærk: Denne workshop er for højskolen, kvindegruppen eller foreningen, der ønsker at skabe individuel udvikling i et trygt fællesskab ved at fordybe sig en nordisk gudindemyte. Jeg tilbyder workshops af 2 – 6 timers varighed. Kontakt mig for mere info.

”At danse er rigtig sjovt og en god undskyldning for at lege som voksen og komme i kontakt med sider at sig selv, der ikke altid er plads til i hverdagen. På kurset blev jeg mindet om den skabende kraft, der findes i os mennesker. Jeg kom længere ned i kroppen (fra hoved til mave). Både den guidede opvarmning, fortællingerne, dansen og de smukke omgivelser gav mig dybere kontakt med sanserne, nuet og livsglæden. Som fortæller er Hanna kraftfuld og harmonisk – tilsat islandsk charme og temperament. Alt i alt et virkelig et godt program og en fantastisk, nærværende guidning”
Mette Sahl Larsen – projektleder på Ballerup Bibliotek

ANDRE DANSEWORKSHOPS
LIVETS TRÆ

Dans dig fra hoved til hjerte
Find balancen mellem det maskuline og det feminine

læs mere …
FREJAS VISDOM
STYRK DIN
FEMININE KRAFT

En workshop over Frejas visdom

læs mere …
SKAB DIG
DEN NORDISKE
SKABELSESMYTE

En workshop over den nordiske skabelsesmyte

læs mere …