Om Hanna Snorradóttir

Jeg er nordisk mytefortæller med fokus på de nordiske gudinder og deres universelle visdom.
Jeg hjælper mennesker med at åbne for livskraft og vitalitet igennem Storydancing, storytelling og foredrag.

Jeg er født og opvokset i det barske og magiske bjerglandskab i Island. Vulkaner, jordskælv og snestorme er indlejret i min natursans.

Som barn fortalte mine forældre og bedstemor mig eventyr og legender om alfer, trolde, huldrer og ånder, som boede i sten, klipper, bjerge og floder.

Jeg voksede op med en urgammel islandsk fortælletradition, hvor naturen var levende, og hvor mennesket var en del af naturen og ikke hævet over den.
Igennem fortællingerne lærte jeg, at både den indre og den ydre natur skulle man tage i agt og passe godt på.

Interessen for naturen førte mig til uddannelsen som miljøingeniør, men mine indre naturkræfter rumsterede og krævede at blive fortalt. Jeg overgav mig til historierne, der førte mig på personlige vandringer i de nordiske gudindemytologier.

Jeg mødte viskvinder, som øste ud af deres viden og visdom – som lærte mig at danse myterne og fortælle, og tappe ned i deres visdom og hente livskraft.

Gennem mødet og dansen med myterne fandt jeg ikke alene en stor forløsning, men også en stor lyksalighed.

Bogen ´Nordisk gudindekraft´ beretter om rejserne, og er en invitation til at tage på din egen udviklingsrejse ned i dine nordiske rødder.

I dag bor jeg i Danmark og lever for at værne om og udbrede de nordiske gudindemyter. Jeg underviser i fortællekunst, fri og rituel dans (Storydancing) og animistisk/shamanistisk naturkundskab.

“Hanna er en vis, livsklog, inspirerende og hjerteåbnenede kvinde, og jeg vil anbefale enhver at deltage i hendes forløb.”
Louise Brix-Andersen, sygeplejerske og kropsterapeut
“Af hjertet tak Hanna, for dit søde væsen, store inspiration og evnen til at skabe et kærligt og tillidsfuldt rum.”
Iben Munk

“Meget levende, inspirerende og indsigtsfuld underviser. Gode oplæg til at arbejde med sig selv og sine indre kræfter.”

Hans Fonsbøl
“Hanna har en unik evne til at se mennesker omkring hende på et dybere plan – og igennem dansen få dig og et fælles vi frem – og hun har en dybt integreret naturlig hjertelig evne til at skabe hjerterum i og omkring hende. Du kan føle dig tryg guidet igennem dansens smukke univers, hjem – hjem til dig selv.”
Dorrte
“Hanna, du er en rigtig fin underviser. Du er energisk, engageret og levende og er god til at afveksle dagen, mellem historier, dans, delende snak og afslapningsøvelser. Du er nærværende, givende og modtagende.”
Lene Nørkjær, lærer