Tilmelding, betaling, vilkår og afbestilling

Tilmelding til kurser og uddannelse er bindende. Hvis du på forhånd og ved aftaleindgåelse ved, at der er en af datoerne, hvor du ikke kan deltage, kan du efter forudgående og skriftlig aftale med mig deltage på det andet hold i Jylland eller i København i samme sæson . Alternativt kan du overføre din deltagelse for dette modul/kursus til næste år mod en betaling af 3/4-dele af modulets/kursets pris.

Ved spørgsmål kontakt mig på telefon +45 53 83 32 24 eller send mig en mail på hanna@storydancing.com.

Afbestilling skal ske skriftligt via mail til hanna@storydancing.com. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Gennem mine mange år som underviser, har jeg erfaret, at mange oplever, at fortælling og dans har en positiv og gavnlig effekt på den generelle velbefindende.

Og at rummet, energien og bevægelserne i samspil løfter eventuelle historier frem i lyset til undersøgelse og healing. Af samme årsag er alle mine undervisningshold af mindre størrelse. Dette for sikring af det fortrolige og trygge rum til denne udviklingsrejse.

Force majeure: I tilfælde af force majeure tager jeg forbehold for, at samtlige foredrag, workshops og uddannelser helt eller delvist, uden varsel, eventuelt kan flyttes fra fysisk afholdelse til afholdelse online. Afholdelse vil i videst muligt omfang ske inden for de oprindeligt fastlagte tidsrammer. For privatkunder medfører det ikke en særskilt fortrydelsesret, dvs. udover de 14 dage fra købstidspunktet i henhold til forbrugeraftaleloven.

Force majeure defineres her som krig, epidemier og pandemier, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af mig på tidspunktet for salg af det pågældende kursus. Under force majeure er også store nationale begivenheder (fx. koncerter, festivaler, sport etc.).